DONUT EXPRESS SPIJKENISSE

DONUT EXPRESS SPIJKENISSE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Donut Express Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 20:18 Heerlijk ijs en goeie milkshake, zusje was er erg blij mee dus bedankt
9 mei 2022 om 22:03 Milkshake waren veel te zoet dus die raad ik niet aan. Donuts waren prima maar proefde wat oud. Bij de bezorging werd er wat bij de hand gedaan over dat we geen trap hadden in de portiek, alsof we daarvoor gekozen hebben..
25 apr 2022 om 1:20 Lekker en goed verpakt (ook de slush puppy)
19 apr 2022 om 15:00 Alles was lekker en snel bezorgd. Maar.. er zat een stukje scherp plastic in mijn ijsje. Beetje jammer dit.
28 mrt 2022 om 21:38 Nutella bubble wafel is een aanrader! Voor de rest was het zeer goed ingepakt en ijs was nog helemaal perfect. Zeker voor herhaling vatbaar.
22 mrt 2022 om 17:30 Zeer goed! Zelfs het het softijs kwam goed en ongesmolten aan! Heerlijke bubble wafel en donuts. We zijn erg tevreden, dat wordt vaker bestellen.
21 mrt 2022 om 20:43 HET WAS HEEEEEERLIJKKK! Beste wat ik ooit kan aanraden is de bubble nutella waffle heb het voor mijn moeder besteld en zo een spijt dat ik het niet voor mezelf eentje erbij heb besteld ik ga zeker vaker nog bestellen!
26 feb 2022 om 13:02 De levering was erg snel top! ;-). Ik had gisteren de donuts glazuur besteld alleen was het niet vers dan bij me eerste bestelling. De donuts waren nat en kleffig. Dat was wel jammer.
17 feb 2022 om 21:23 Heerlijk ijs, snel geleverd
30 jan 2022 om 19:56 Snelle bezorging en heerlijke verse mini donuts zelf de volgende dag proeven ze nog vers.
23 jan 2022 om 21:04 Super lekkere milkshakes en donuts! Bezorging precies op de gekozen tijd, helemaal top
22 jan 2022 om 19:00 Super goeie service