DONUT EXPRESS SPIJKENISSE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 85 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Donut Express Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 20:57 Super vriendelijke bezorgster. Super wafel was super, nog helemaal gesmolten. Zelfs extraatjes gekregen. Zeker een aanrader!!!
25 jan 2023 om 8:02 Ik ken deze mevrouw nog van haar winkel op het sterrenhof, het is nog steeds zo lekker als toen!
16 dec 2022 om 21:19 Snel bezorgd en Altijd lekker! Ga zo door
4 dec 2022 om 22:42 Hele lieve vrouw die het kwam bezorgen. Al vaker besteld en altijd goede service. Ook vaak extra donuts bij de bestelling.
18 nov 2022 om 21:10 Ik bestel al jaren en jaren donuts bij deze lieve mensen en het is werkelijk elke keer weer overheerlijk! Naast deze lekkere donuts, zijn het ook gewoon hele lieve mensen altijd langskomen of bediend worden met een grote lach.
25 okt 2022 om 20:54 Zeer snelle levering zoals ik gewend ben. en de donuts zijn weer geweldig
12 okt 2022 om 23:54 Heerlijke bubelwafels iets te veel ijs na mijn mening had liever wat meer fruit gezien maar dat komt ondat ik geen grote eter ben
10 sep 2022 om 21:49 Was weer overheerlijk!
9 sep 2022 om 18:14 Topppp
28 aug 2022 om 18:21 Great food, fast service
25 aug 2022 om 21:39 De aller lekkerste donuts ooit!!
25 aug 2022 om 19:49 Perfect